Geslaagde open dag, 65 jarige jubileum receptie en opening clubhuis

Op zaterdag 24 maart was het dan eindelijk zover. De open dag van TCK met de jubileum receptie vanwege het 65 jarig bestaan en de opening van het vernieuwde clubhuis door Sander de Kramer. Ruim 150 leden, oud leden, oud bestuursleden, vertegenwoordigers van de gemeente, de KNLTB, sponsors en van andere verenigingen waren op de open dag afgekomen. En terwijl de mensen het park op liepen brak ook het voorjaarszonnetje door.
 
Na mooie speeches door voorzitter Karin de Vries en vice-voorzitter Paul Pietersma, waarin Frank Stienstra werd bedankt voor zijn inzet voor het roemrijke Poldertoernooi, en felicitaties van wethouder Arnold de Leeuw was het tijd voor de opening door Sander de Kramer. Met mooie nostalgische woorden tapte hij de eerste Lentebok. Het clubhuis was geopend.
 
Terwijl Hélène en Andrea voor de geinteresseerde jeugd een clinic hadden, gaven onze toptennisers een demonstratiewedstrijd.
 
Ook een groot aantal geinteresseerden, jong en oud, wisten zaterdag ons park te vinden wat resulteerde in bijna 30 nieuwe leden.
 
Kortom, het was een fantastische dag! Bedankt dat jullie er waren.

Diverse foto's zijn hier terug te vinden.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0180-515990

Tennisclub Krimpen

Kerkdreef 31/A
2922 BH Krimpen aan den IJssel