KNLTB ClubApp en TCK Website

Er hebben een aantal belangrijke veranderingen plaatsgevonden met betrekking tot de ICT systemen van TCK. Dit heeft gevolgen voor de wijze waarop je informatie ontvangt of opzoekt, een tennismaatje opzoekt, een baan reserveert of je bardiensten opgeeft of raadpleegt. Belangrijke informatie dus voor iedereen!

 

Wat verandert er?

Er is een vernieuwde website www.tckrimpen.nl en er is de KNLTB ClubApp voor op je mobiele telefoon. Deze twee sytemen zijn aan elkaar gekoppeld en het wachtwoord is voor beide gelijk. Het oude inlogsysteem (afhangbord) voor het opgeven van je bardiensten en raadplegen van ledengegevens is nu vervallen.

 

Hoe krijg je een wachtwoord?

Om in te kunnen inloggen ontvang je van de KNLTB per mail een uitnodiging om een wachtwoord aan te maken. Hiermee kan je inloggen dus op de KNLTB ClubApp op je smartphone en ook via de website www.tckrimpen.nl op het ledengedeelte (rechtsbovenin via Mijn Club).

 

Wat kun je waarvoor gebruiken?

1. De KNLTB ClubApp

Met de KNLTB ClubApp ben je altijd op de hoogte wat er speelt binnen TCK. De ClubApp biedt de volgende functionaliteiten:

 • Op de hoogte zijn van het laatste TCK nieuws
 • Met de agenda geen evenement meer missen
 • Snel in contact komen met andere leden via de Ledenlijst
 • Makkelijk een baan afhangen via je telefoon. De reservering is echter pas definitief als je tijdig je clubpas op het afhangbord in het clubhuis aanbiedt)
 • Klik hier om de app te downloaden. Let op: Zoek in de app op Krimpen om onze vereniging te vinden.
   

Op termijn zullen steeds meer functionaliteiten toegevoegd worden, zoals bardiensten en toernooien en evenementen opgeven, competitie uitslagen invoeren etc.


2. De TCK Website

Op onze eigen vernieuwde website www.tckrimpen.nl  kun je naast alle informatie over TCK ook het laatste nieuws en de agenda terugvinden. Ook kan je via Mijn Club (rechtsbovenin) inloggen in het ledengedeelte. Hier vind je de volgende functionaliteiten:

 • Zelf je bardienst inplannen via Taken
 • Zien wanneer je ingepland bent voor bardiensten via Mijn agenda
 • Extra pagina’s met informatie voor leden
 • Makkelijk een baan afhangen via Baan afhangen
 • Andere clubleden opzoeken via de ledenlijst
 • Je persoonlijke gegevens wijzigen via Mijn profiel. Bijvoorbeeld een nieuwe profielfoto, een nieuw telefoonnummer of adres.

3. Extra optie voor zelf inplannen van je bardienst

Voor het zelf inplannen van je bardiensten kun je dus via de website terecht. Er is een tijdelijke mogelijkheid via Mijn KNLTB.Club om je bardienst in te plannen. Deze aparte site is net wat vriendelijker dan de planner via Mijn Club op de website.

Heb je aanvullende vragen? Neem dan contact op met [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 180 515 990

Tennisclub Krimpen

Kerkdreef 31A
2922 BH Krimpen aan den IJssel