John de Mol neemt Tennisclub Krimpen over

30 maart 2018


Tennisclub Krimpen heeft een nieuwe eigenaar. Talpa neemt de tennisvereniging over van de gemeente Krimpen aan den IJssel. 

John de Mol wil zich met de Tennisclub Krimpen (TCK) naast het voetbal ook in de tenniswereld profileren. De tennisclub uit Krimpen aan den IJssel lijkt hiervoor de ideale kandidaat te zijn.  

De Mol laat weten ‘De club is met het eerste herenteam vorig jaar landskampioen geworden in de topklasse. Daarnaast is het een echte familieclub waar iedereen welkom is. Ze combineren dus toptennis met gezelligheid. Iets waar Talpa ook voor staat’. 

Het groene park aan de Kerkdreef met het recentelijk gerenoveerde clubhuis bestaat uit 6 gravelbanen en er zijn ook plannen om Padelbanen aan te leggen. Voorzitter Karin de Vries is dan ook in haar nopjes. ‘We zijn het best bewaarde geheim van Krimpen en met deze overname is Padel een stuk dichterbij gekomen. Ook kunnen we onze andere ambities voor de toekomst versneld gaan realiseren’. 

Ook de sponsoren staan te popelen om aan te sluiten. Monsterboard laat weten zo snel mogelijk met de slogan ‘We hebben een baan en je kan morgen beginnen’ aan de slag te willen. 
 
Wat de televisieplannen voor TCK zijn is nog niet duidelijk. ‘We onderzoeken op het moment of we soort Voetbal Inside kunnen maken voor de tenniswereld met bijvoorbeeld Raemon Sluiter’. Komende zondag 1 april zullen het bestuur, de gemeente en John de Mol de overname bekrachtingen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0180-515990

Tennisclub Krimpen

Kerkdreef 31/A
2922 BH Krimpen aan den IJssel
Nederland