Laddercompetitie

18 mei 2020


Hoe fijn is dat! Niet-cluboverstijgende wedstrijden zijn wel mogelijk in deze barre corona-tijden. En hoe toevallig! De KNLTB-app heeft sinds kort de functionaliteit 'Laddercompetitie'. Voor nu alleen nog singles al hopen we snel op meer. Dubbels worden toegevoegd worden als ook dit toegestaan wordt.

Hoe doe je mee? Nou, best wel eenvoudig: open de clubapp en klik onderin op de knop 'spelen'. Dan zie je bovenin de knop 'wedstrijden' en als je deze ook hebt aangeklikt verschijnt o.a. 'laddercompetitie' en als je vervolgens 'beschikbaar' hebt aangeklikt zie je de speelsoort wat bij jouw speelsterkte past en met de laatste klik op 'inschrijven' sta je er bij. Alles wat je er verder over wilt weten staat hier

Voorlopig is het qua baanreservering echter niet mogelijk om langer dan 3 kwartier te spelen, dus speel 5 minuten in en speel vervolgens op tijd en tel door. De uitslag kan je dan doorgeven via de app zoals je kunt lezen in de link. We starten maandag 18 mei en gaan door tot 1 september, dus later inschrijven is ook nog mogelijk.

Geef je op en daag iemand uit! Veel plezier en succes.

Nieuwscategorieën Tennis

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 180 515 990

Tennisclub Krimpen

Kerkdreef 31A
2922 BH Krimpen aan den IJssel