Pluim bestuur TCK

01 juni 2020


Sommige leden hebben ze misschien al gezien, de 2 amberbomen, geschonken aan het bestuur, verfraaien het pad tussen baan 2 en 3!

Na de vele donaties bleek al eind februari dat er voldoende saldo was, om naast de persoonlijke presentjes voor ons bestuur, 2 bomen aan te schaffen voor ons mooie nieuwe park! Met het idee de bomen tijdens het openingsweekend eind maart ceremonieel te overhandigen aan het bestuur, kochten wij 2 amberbomen en regelden wij een verwenavondje voor de 5 van het 1e uur gepland op 20 juni...en toen...toen gooide covid 19 alles op slot!!

Inmiddels 2 maanden later mogen we weer een balletje slaan op ons vernieuwde park en staan de bomen al die tijd klaar om op hun plek te zetten. Hun houdbaarheid was aan het verstrijken, dus hoe jammer ook, we besloten in een coronaproof opzet zonder publiek de bomen hun plek te gaan geven!

Afgelopen zaterdag verrasten we ons bestuur met een speech, mooie bloemen, champagne en als klapper op de vuurpijl werden de 2 amberbomen het park opgereden! Door ons leden aangeboden aan deze toppers! Geweldig om te zien hoe totaal verrast ze waren! Wat hebben we ons geheim goed bewaard! Nogmaals dank voor al jullie donaties en hopelijk hebben we nog jaren plezier van “onze bomen” 

Annemarie en Linda

--------

Een paar weken geleden kreeg het bestuur een raadselachtige uitnodiging voor zaterdag 30 mei.

Afgelopen zaterdag was het zover en stond een klein comité van trouwe tck ers ons op veilige afstand op te wachten. Mooie woorden van dank voor de afgelopen 4.5 jaar, bubbels, en een heerlijke verwenavond werden ons aangeboden. Als klap op de vuurpijl 2 prachtige verrijdbare bloembakken met bomen tussen baan 2 en 3. En dat allemaal namens heel veel leden. De bestuursleden waren er stil van, maar tegelijkertijd ongelofelijk trots en blij dat we tck samen met jullie weer een mooie toekomst hebben gegeven. Samen met jullie, onze leden, bouwen we verder, ondanks Corona, maar vol vertrouwen dat we ook hier doorheen komen en over enige tijd kunnen padellen en de terrassen ook weer open mogen.

Namens alle bestuursleden: dank, heel veel dank. De foto’s.... die spreken voor zich.

Nieuwscategorieën Vereniging

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 180 515 990

Tennisclub Krimpen

Kerkdreef 31A
2922 BH Krimpen aan den IJssel

KVK-nummer

40341243