Programma hemelvaart weekend

10 mei 2018


Vakantie of niet, er is altijd wat te doen op TCK. Er zijn voldoende mogelijkheden om vrij te spelen maar ook tennis op het allerhoogste landelijke niveau om te kijken. Leden, niet-leden, iedereen is van harte welkom om te komen kijken. Lees hieronder wat er wanneer te doen is en wat de vrijspeelmogelijkheden zijn.
 
Donderdagavond (hemelvaartdag) = Racketavond!
Donderdagavond gaan we toch open en gezellig ballen met elkaar tijdens de racketavond. Inloop is vanaf 19 uur, maar later komen of eerder weggaan, het kan en mag allemaal. Voor hapjes wordt wederom gezorgd.
 
Vrijdagavond 11 mei: Competitie
Vrijdag kan er heerlijk tot 19 uur vrij gespeeld worden, het clubhuis is in de middag ook open. Vanaf 19 uur zijn er geen vrijspeelmogelijkheden meer, dan zullen de teams van TCK en hun gasten de banen bevolken. Kom gewoon kijken, naast de baan is het ook gezellig.
 
Zaterdag 12 mei: heren-toptennis
Tussen 16.00 en 17.00 gratis hapjes en ijsjes. En er is avondeten!

Vanaf 12.30 uur speelt ons topteam Heren 1 van Bart v/d Berg weer hun partijen! Onze landskampioen staat op de eerste plek en gaat natuurlijk weer voor de winst. Geweldige kans om tennis op het allerhoogste niveau van Nederland te zien, gewoon op TCK. Tussen 16.00-17.00 zijn er weer gratis hapjes voor de toeschouwers en gratis waterijsjes voor de kinderen. De hele dag door zijn er vers gemaakte broodjes. Vanaf 18.00 uur kun je gezellig mee-eten, dan koken Eko & Marielle hun famous broodje pulled pork van de green egg.

Vanaf 13.30 uur starten ook het andere damesteam en herenteam.

Natuurlijk houden de hele dag een baan vrij om vrij te spelen (tip: reserveer on-line of via de club.app)
 
Zondag 13 mei: Kids & Dames-toptennis,
Gratis hapjes en ijsjes tussen 16.00 en 17.00 

Vanaf 9 uur speelt het groene jeugdteam en vanaf 12 uur speelt ons Dames 1 (Hoogdklasse) en ons Dames 2-team. Ook weer een mooie gelegenheid om mooi tennis te zien. Als het weer mooi blijft, zal er ook eten zijn. 

De hele dag zijn er wel banen beschikbaar om vrij te spelen (tip:reserveer on-line of via de club.app)

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0180-515990

Tennisclub Krimpen

Kerkdreef 31/A
2922 BH Krimpen aan den IJssel