TCK en het Coronavirus

14 maart 2020


Beste TCK-leden,

De Nederlandse regering heeft op 12 maart nieuwe maatregelen genomen in het belang van de volksgezondheid en om de verdere impact van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Op basis hiervan heeft de KNLTB een aantal richtlijnen aangegeven. Als TCK zijn we bij de KNLTB aangesloten en vinden we dat we deze richtlijnen moeten overnemen en daarbij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid moeten nemen.


Competitie en toernooien
De KNLTB volgt het advies en de richtlijnen die zijn afgegeven door het RIVM en sluit zich aan bij de oproep van NOC*NSF. Vandaar dat alle toernooiorganisaties en tennisverenigingen oproepen zijn om alle sportevenementen waaronder de competitiewedstrijden en toernooien af te gelasten. Deze maatregelen gelden t/m 6 april in heel Nederland.

Dit houdt concreet voor onze vereniging in het volgende in:

  • speeldagen van de Kia Tenniskids competitie (Rode, Oranje en Groene competitie) op 22 en/of 29 maart en 5 april.
  • De eerste speeldag van de KNLTB Voorjaarscompetitie op 4, 5 en 6 april

 

Verenigingsbijeenkomsten en trainingen
Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep ondersteunt de KNLTB en daarom roept de KNLTB op om alle om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten..

Dit houdt concreet voor onze vereniging in dat de voorjaarsactiviteiten eind maart niet doorgaan. Dit betreft de klusdag op zondag 22 maart, klaar voor de start en vrijmibo op 27 maart, klaverjassen op 28 maart en de open dag op 29 maart.
Wij houden jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.


Het bestuur

Nieuwscategorieën Vereniging

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 180 515 990

Tennisclub Krimpen

Kerkdreef 31A
2922 BH Krimpen aan den IJssel