Tennisclub Krimpen biedt voordelig zomerabonnement

26 mei 2019


Tennisclub Krimpen biedt deze zomer weer een zomerabonnement voor 3 maanden aan voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport en iedereen die weer kennis wil maken met tennis. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van 3 maanden (juni-juli-augustus) waarbij spelers, jong en oud, onbeperkt vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast volgen de spelers 1 introductie les (meer mogelijk in overleg met trainer) onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is.

Met de KNLTB clubpas kan worden deelgenomen aan toernooien (oa ons eigen open toernooi),

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn € 65 euro voor volwassenen en 25 euro voor kinderen tot 18 jaar. Ben je lid van voetbalclub DCV? Dan gaat er 15 euro naar DCV als bijdrage in de renovatieplannen van DCV.

Over tennisvereniging Tennisclub Krimpen
TCK is een echte familieclub, waar iedereen welkom is, gelegen aan de Kerkdreef (nabij de IJsseldijk) en in bezit van 6 mooie gravelbanen. We hebben een prachtig terras met uitzicht op de banen.:

Contactgegevens
Voor meer informatie en aanmelden: Karin de Vries: Telefoonnummer 06-14641264 (na 19.00 uur) of whats's app (24/7) of e-mail [email protected].

 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 180 515 990

Tennisclub Krimpen

Kerkdreef 31A
2922 BH Krimpen aan den IJssel