Uitkomst Algemene Ledenvergadering

08 maart 2019


Op donderdag 7 maart was de 66e Algemene Ledenvergadering. Voorzitter Karin de Vries kon tijdens de presentatie, waarin teruggekeken werd op een mooi jubileumjaar, goede resultaten en plannen voor de toekomst laten zien. Bij deze plannen stond met name de jeugd en uiteraard Padel centraal.
 
TCK gaat voor Padel
Paul Pietersma kon namens de Padel commissie melden dat er constructieve gesprekken met de gemeente zijn geweest waardoor de aanleg van Padel plaats kan gaan vinden. De Algemene Ledevergadering stemde hier ook mee in.

Renata Kranenburg nieuwe Secretaris
Omdat Jeroen van Gent zich meer wil richten op PR, Social media en ICT hebben we Renata Kranenburg, met instemming van de ALV, bereid gevonden om het secretariaat op zich te nemen. Heel veel succes Renata.

Tiny Wesselo - Lid van verdienste
Al zeker 10 jaar organiseert ze met veel enthousiasme de onderlinge vrijdagavondcompetitie. Daarnaast zet ze zich ook op heel veel andere fronten enorm in voor TCK. De Algemene Ledenvergadering heeft daarom besloten om Tiny Wesselo te benoemen tot Lid van verdienste!
 
Aad Versluijs - Vrijwilliger van het jaar
Vrijwilligerswerk is niet altijd even zichtbaar. Zo is er in het voorjaar van 2018 keihard gewerkt om de tennisbanen voor de opening van het seizoen in orde te krijgen. Hier zijn we met name Aad Versluijs enorm dankbaar voor. Daarom is Aad benoemd als Vrijwilliger van het jaar.

Wijnproeverij
De vergadering werd afgesloten met een gezellige wijnproeverij en lekkere hapjes. De wijnproeverij was mogelijk gemaakt werd door Provino. Erwin Pronk had een aantal mooie wijnen meegenomen. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 180 515 990

Tennisclub Krimpen

Kerkdreef 31A
2922 BH Krimpen aan den IJssel