Alles-in-1 jeugdabonnement

TCK Alles-in-1

 • TCK heeft een uniek aanbod voor jeugdleden tot en met 17 jaar: het Alles-in-1-Abonnement. Met dit abonnement combineren we tennislessen en competitie en spelen in teamverband in één abonnement dat je maandelijks betaalt. Ook de extra clubactiviteiten en een clubtenue horen daar bij. 

  Het idee achter deze aanpak is: kinderen tennissen regelmatig in verschillende spelvormen (lessen, competitie, toernooien en leuke clinics) om zowel plezier en ontwikkeling in tennis én teamgevoel te bereiken. Een succesvolle combinatie. Aan alle tennisactiviteiten meedoen is het uitgangspunt. Aanmelden voor een activiteit hoeft dus ook niet, je meld je af als je echt niet kan. Voor de kinderen is alles in één keer geregeld. Geen aparte kosten voor lessen, competitie en clubactiviteiten. Het abonnement sluit aan op het schooljaar en de sportseizoenen die daarmee samenhangen.  

  Interesse? Dit is hoe het werkt:
 • Het abonnement geldt per schooljaar, dus van 1 september – 31 augustus. Opzeggen kan jaarlijks voor 1 juli.
 • Gedurende dit jaar volgen kinderen 26 lessen van een van de twee professionele en KNLTB gecertificeerde trainers.
 • De lessen zijn het hele jaar door -mits het weer het toelaat- op de banen van TCK. Met een gegarandeerd minimum van 24 lessen.
 • De lesgroepen zijn tussen de 5 en 7 kinderen groot en vinden plaats op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 16.00 en 19.00.
 • Jeugd wordt ingedeeld in een passend competitieteam, waarmee ook zo veel mogelijk samen wordt getraind.
 • Iedereen doet automatisch mee aan de toernooien en tennisevents van TCK. Je ontvangt bovendien een mooie cluboutfit: een joggingsbroek en sweater met T-shirt plus broek of rokje.
 • De kosten van dit abonnement bedragen € 22,- per maand. De fiscus verplicht de tennisschool en TCK om apart te factureren. Maandelijkse incasso in 12 termijnen vindt dan ook plaats door de tennisschool (22 euro per maand). TCK gaat de resterende 2 euro per maand niet maandelijks incasseren, maar TCK incasseert in september 24 euro in één keer.  
 • In de wintermaanden kan er niet altijd gespeeld worden. De maandelijkse incasso loopt dan wel gewoon door. Maar er zullen altijd minimaal 26 lessen gegeven worden. 

Het jeugdplan van TCK: meer tennis, minder kosten 
Het abonnement heeft een waarde van ruim 450 euro en wordt dus voor 12 x 22 euro aangeboden. In samenwerking met Tennisschool De Kreek (onze clubtrainer Helene) en onze trouwe sponsoren kan TCK deze abonnementsvorm aanbieden om de jeugd in Krimpen te enthousiasmeren voor tennis.  

TCK Jeugdlidmaatschap
Alleen maar lid zijn, lessen en vrij tennissen? Ook dat is mogelijk met een jeugdlidmaatschap van 35 euro (voor kinderen waarvan de ouders geen lid zijn van TCK) of 17,50 euro (ouders zijn lid van TCK) per jaar. Tennislessen kun je zelf afspreken met de tennisschool. Je speelt geen competitie , dat kan alleen met een ‘Alles-in 1-abonnement’.  

Inschrijven
Schrijf je nu in via de website. Afhankelijk van de beschikbaarheid binnen de alles-in-1 groepen kan je wel of niet direct instromen in een groep. Indien er op het moment van inschrijven geen plaats is zullen wij met u kijken naar passende oplossing tot er mogelijkheid is om met alles-in 1 te starten. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 180 515 990

Tennisclub Krimpen

Kerkdreef 31A
2922 BH Krimpen aan den IJssel

KVK-nummer

40341243