Alles-in-1 jeugdabonnement

Afgelopen jaar heeft TCK samen met sponsors, onze trainer en de Nederlandse tennisbond hard gewerkt aan een aanpak om het tennissen voor onze jeugdleden leuker, gemakkelijker en aantrekkelijker te maken.

We zijn dan ook best een beetje trots dat we sinds september 2019 het nieuwe Alles-in-1-Abonnement speciaal voor de jeugd tot en met 17 jaar hebben geïntroduceerd. Voor een vast bedrag per maand tennissen alle jeugdleden het hele jaar door inclusief lessen, competitie, events en clubkleding.

Hieronder leggen we uit wat het inhoudt en geven antwoord op de meest gestelde vragen.

Alles-in-1 jeugdabonnement
Om tennis net zo vanzelfsprekend te maken als andere sporten combineren we het lessen en competitie spelen in teamverband in een abonnement dat je maandelijks betaalt. Ook de extra clubactiviteiten en een clubtenue horen daar dan bij. En met steun van sponsoren, de clubtrainer en de club zelf is het maandbedrag ook nog eens veel toegankelijker voor iedereen.

Wat willen we bereiken?
Waar we naar toe willen werken is een mooie groep jeugdleden in alle leeftijden die zo actief mogelijk tennist. In lessen, wedstrijden en vrij spel, met elkaar, het hele jaar door. Met dat doel voor ogen blijven we graag met ouders, kinderen, trainer en sponsors praten en nadenken hoe we dit verder kunnen stimuleren.

Met Alles-in-1 worden kinderen en jongeren lid van TCK en kunnen zij direct lessen en in teamverband competitie spelen, net als bij elke andere sportvereniging:

 • Kinderen gaan méér tennissen, méér bewegen en ervaren met elkaar het teamgevoel.
 • Aan alle tennisactiviteiten meedoen is het uitgangspunt geworden en vanzelfsprekend.
 • Dat betekent ook meer plezier in deze mooie sport, die je tot op hoge leeftijd kunt blijven doen. Je kunt zelfs met het hele gezin tegelijk op de baan en met elkaar genieten.
 • Voor de kinderen is alles in een keer geregeld en weten ouders direct waar ze financieel aan toe zijn.
 • Geen aparte kosten voor lessen, competitie en clubactiviteiten. Het abonnement sluit aan op het schooljaar en de sportseizoenen die daarmee samenhangen.
 • Meer clubgevoel en -trots door meer competitiespelers en een clubtenue.
 • De KNLTB ziet landelijk dat tennis hiermee aantrekkelijker wordt en méér kinderen op de baan staan.

Hoe werkt het?

 • Het geldt per schooljaar, dus van 1 september – 31 augustus. Opzeggen kan jaarlijks voor 1 juli.
 • Gedurende dit jaar volg je 26 lessen van een professionele en KNLTB gecertificeerde trainer.
 • De lessen zijn in de maanden september t/m december en maart t/m juli (start schoolvakantie) op de banen van TCK. Met een gegarandeerd minimum van 24 lessen.
 • De lesgroepen zijn tussen de 5 en 7 kinderen groot en vinden plaats op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 16.00 en 19.00.
 • Je wordt ingedeeld in een passend competitieteam, waarmee je ook zo veel mogelijk samen traint.
 • En je doet automatisch mee aan de toernooien en tennisevents van TCK Je ontvangt bovendien een mooie cluboutfit: een joggingsbroek en sweater met T-shirt plus broek of rokje
 • De kosten van dit abonnement bedragen € 20,- per maand. De fiscus verplicht de tennisschool en TCK om apart te factureren. Maandelijkse incasso in 12 termijnen vindt dan ook plaats door de tennisschool (18 euro per maand). TCK gaat de resterende 2 euro per maand niet maandelijks incasseren, maar TCK incasseert in september 24 euro in één keer.

Het Jeugdplan van TCK: meer tennis, minder kosten, maar wel ook verplichtingen
Voor alle kinderen die willen lessen en competitie spelen, is dit het meest voordelige en vanzelfsprekende abonnement: meer lessen, meer tennis en minder kosten. Het abonnement heeft een waarde van ruim 450 euro en wordt dus voor 12 x 20 euro aangeboden. In samenwerking met Tennisschool De Kreek (onze clubtrainer Helene) en onze trouwe sponsoren kan TCK deze abonnementsvorm aanbieden om de jeugd in Krimpen te enthousiasmeren voor tennis. We verwachten natuurlijk wel dat de kinderen iedere training aanwezig zijn en echt overal aan meedoen: aan de competities, het eigen Open Toernooi en het Onderlinge Toernooi. Hier hoeven de kinderen zich niet meer voor aan te melden want dat gebeurd automatisch. Tijdens de competities en toernooien verwachten we uiteraard dat de kinderen de sponsorkleding dragen. Ook verwachten we dat je aan minimaal twee toernooien in de omgeving meedoet. De kosten hiervan zitten niet in het Alles-in-1 abonnement.

Alleen maar lid zijn, lessen en vrij spelen?
Dat blijft natuurlijk ook mogelijk. Het abonnement van 35 euro (voor kinderen waarvan de ouders geen lid zijn van TCK) of 17,50 euro (ouders zijn lid van TCK) per jaar blijft bestaan. En lessen kan je, net als nu, zelf afspreken met de tennisschool. Je kunt dan alleen geen competitie spelen. Competitie wordt alleen gespeeld door de jeugd met een ‘Alles-in 1-abonnement’.

Wil je meer of anders tennisles?
Je kunt zelf met de Tennisschool De Kreek de eigen lessen blijven afspreken. Dit gaat dan buiten het abonnement om en is verder voor eigen rekening zoals gebruikelijk. In de maanden januari en februari zal de tennisschool voor de liefhebbers nog extra lessen gaan bieden in de hal. Ook dat is buiten het abonnement om.

Inschrijven
Schrijf je nu in via de website. Afhankelijk van de beschikbaarheid binnen de alles-in-1 groepen kan je wel of niet direct instromen in een groep. Indien er op het moment van inschrijven geen plaats is zullen wij met u kijken naar passende oplossing tot er mogelijkheid is om met alles-in 1 te starten. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 180 515 990

Tennisclub Krimpen

Kerkdreef 31A
2922 BH Krimpen aan den IJssel