Toelichting bardienst en clubtaken

Ieder lid vanaf 18 jaar tot 70 jaar levert een bijdrage aan onze club. Gewoon omdat we een vereniging zijn, die bestaat uit leden. Zo houden we het  lidmaatschap betaalbaar en zorgen we samen voor onze club.

Dit houdt in dat in 2023 ieder lid tussen de 18 en 70 jaar:

- 1 bardienst doet en 1 clubtaak OF

- 2 bardiensten doet OF

- 2 clubtaken doet

Bardienst

Een bardienst neemt ca 3-4 uur in beslag en deze wordt in overleg ingedeeld. Tijdens een bardienst ben je het visitekaartje van onze vereniging.  Je zorgt ervoor dat consumpties worden geserveerd, tosti's worden gemaakt, dat de voorraad wordt bijgevuld, de bar en tafeltjes schoon zijn, lege glazen en flesjes worden opgehaald etc. 

De bardiensten zijn altijd tijdens evenementen, toernooien en competitie en meestal met 2 personen tegelijk. Via de mail worden meerdere aankondigingen verstuurd van de door jou geplande bardienst, zet het dus gelijk in je agenda.

Ben je toch verhinderd op het eerder gekozen tijdstip, zoek dan in de ledenlijst zelf een vervanger. Niet komen/afzeggen is geen optie omdat je daarmee je club in de kou laat staan en we barinkomsten mislopen. 

Voor het draaien van een bardienst dien je in bezit te zijn van een IVA certificaat. Dat is een cursus online te maken voor verantwoord alcohol schenken

https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/gezonde-sportomgeving/e-learning-verantwoord-alcohol-schenken

 

Clubtaak

Een clubtaak neemt ook ca 3-4 uur in beslag en is bijvoorbeeld helpen bij toernooien, onderhoud van het park, ontvangst en wegwijs maken van nieuwe leden. 

 

Nieuwe leden worden na ca 3 maanden benaderd voor een bardienst of clubtaak. 

 

Heb je vragen over de bardiensten/clubtaken? Neem dan contact op met [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 180 515 990

Tennisclub Krimpen

Kerkdreef 31A
2922 BH Krimpen aan den IJssel

KVK-nummer

40341243