Sportfonds TCK Jeugdtennis

Om bewegen te stimuleren, juist bij kinderen voor wie dat niet vanzelfsprekend is, biedt TCK met behulp van het sportfonds van de Gemeente Krimpen aan den IJssel tennislessen aan. Kinderen in de leeftijd tussen 6 t/m 9 jaar kunnen aanspraak maken om kosteloos kennis te maken met de tennissport (14 kinderen verdeeld in 2 groepen).

Bewegen is gezond!

Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid zijn belangrijke thema’s voor TC Krimpen. De club is zich ervan bewust dat steeds minder kinderen spelen op straat en dat er kinderen zijn die - om welke reden dan ook- onvoldoende lichaamsbeweging krijgen. Het is bewezen dat bewegen positief bijdraagt aan een goede fysieke en mentale gezondheid. Tennis is een sport waarbij je spelenderwijs veel levensvaardigheden leert. Om hier een positieve bijdrage aan te leveren en om bewegingsarmoede tegen te gaan hebben TCK en clubtrainster Hélène de Kreek een bijdrage ontvangen van het sportfonds van de gemeente Krimpen a/d IJssel.

Wat is er mogelijk?

  • Een lidmaatschap voor een schooljaar bestaande uit: 
  • 26 tennislessen verzorgd door Tennisschool de Kreek. Tijdens deze lessen wordt gewerkt aan balvaardigheid, conditie en basistechniek tennis.
  • Een nieuw eigen tennisracket
  • De mogelijkheid tot het bijwonen van clinics en evenementen die de jeugdcommissie van TCK regelmatig organiseert.
  • Deze activiteiten staan altijd in het teken van bewegen en worden veelal aangeboden in combinatie met fruit/gezonde snack. 
  • Hele jaar door vrij tennissen op het TCK park met andere jeugdleden.

Aanmeldinformatie

Wil jij gebruik maken van dit aanbod? Neem dan contact op met de jeugdcommissie van TCK. Wij zijn bereikbaar op: [email protected] Graag in je bericht aangeven dat je reageert op het aanbod sportfonds. We nemen dan snel contact met je op om te bespreken of je in aanmerking komt.

De lessen gaan van start bij deelname van minimaal 6 kinderen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06-2879 4092 (what's app)

Tennisclub Krimpen

Kerkdreef 31A
2922 BH Krimpen aan den IJssel

KVK-nummer

40341243