Thema: Jeugd

Jeugd TCK

Bij Tennisclub Krimpen hoort de jeugd er helemaal bij! Met onze trainers en jeugdcommissie willen we kinderen én jongeren enthousiast maken voor deze mooie sport en een plek geven waar je gezellig met je vrienden kan afspreken en met elkaar leuke dingen doet.

De jeugdcommissie van TCK staat voor iedereen open. Heb jij de ambities om de opvolger van Nadal, Federer of Bertens te worden? Wil je gewoon gezellig met je vrienden een balletje slaan of andere leuke sportieve mensen ontmoeten? Toptennis, toernooien, clubkampioenschappen, feesten, bbq-en, een nachtje op de club slapen … er is veel te doen! Je kunt de commissie bereiken via [email protected]

Leden in de jeugdcommissie zijn: 

 Naam  Functie
Joost Kalis (06-44559801) Voorzitter jeugdcommissie
Heike Volker (06-29336162) Jeugd Competitie
Lisette Kalis (06-51399886) Clubkleding Jeugd

Regelmatig doen we een beroep op hulpouders. Hierdoor is het mogelijk om veel activiteiten te organiseren, want we kunnen het niet alleen!


Competitie

Zowel in het voorjaar als het najaar wordt er door de jeugd tenniscompetitie gespeeld. De teams worden in overleg met de clubtrainer ingedeeld. Er zijn teams in diverse leeftijden en niveaus vertegenwoordigd:

·         Rode competitie: t/m 8 jaar
·         Oranje competitie 8 t/m 10 jaar
·         Groene competitie 10 t/m 12 jaar
·         Junioren 11 t/m 14 jaar
·         Junioren 13 t/m 17 jaar  

Wil je meer weten over het KNLTB Tennisprogramma, kijk ook op www.tennis.nl/knltb-competitie/

Alles-in-1-abonnement

Goed om te weten is dat TCK  een Alles-in-1 abonnement aanbiedt, hiermee kan de TCK-jeugd voor 22 euro per maand het hele jaar door lessen, competitie, spelen, meedoen met alle events en clubkleding ontvangen. Alle activiteiten van de activiteitenkalender vallen dus binnen dit abonnement.   

Activiteiten jeugd

Alvast vooruitkijken naar alles wat er voor TCK jeugd georganiseerd wordt?  Check de  Activiteitenkalender Jeugd 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06-2879 4092 (what's app)

Tennisclub Krimpen

Kerkdreef 31A
2922 BH Krimpen aan den IJssel

KVK-nummer

40341243