Zondag 3 november, vrijwilligersdag

17 oktober 2019


Ik wilde voor onze vrijwilligersdag een mooi plaatje in elkaar zetten met allemaal vrijwilligers erop. En terwijl ik door mijn fotoarchief struinde kwam ik erachter dat wat voor collage ik ook in elkaar zou zetten, deze op geen enkele manier recht zou doen aan al het werk dat door iedereen wordt verzet.

Door de barcommissie, de jeugdcommissie, de technische commissie, de pr-commissie, de activiteitencommissie, de padelcommissie, de sponsorcommissie, de accommodatie commissie, het BBQ-team en alle andere keukenprinsen en prinsessen tijdens het open toernooi en de clubkampioenschappen. De barcommissarissen, de ramenzemers, het bar-team, al die incidentele vrijwilligers en uiteraard last but not least mijn medebestuursleden. En dan ben ik bang dat ik de helft nog vergeet ook. Er is bijna geen dag dat wanneer ik op TCK kom en er niet een vrijwilliger aan het vrijwilligen is. Dat die mensen überhaupt nog tijd hebben om te tennissen zou je dan denken.

Om al die vrijwilligers toch in het zonnetje te zetten en ook onze zeer gewaardeerde sponsors te bedanken - dankzij hen krijgt de vereniging en de jeugd extra mogelijkheden - organiseren we op zondag 3 november een vrijwilligersdag. Dan geeft TCK een Rotterdams rondje met een drankje, wat te eten en een cursus plat Rotterdams door Roel Pot. Je bent vanaf 16:30 van harte welkom! Ja toch, niet dan!? Laat wel even weten of je komt.

 

Nieuwscategorieën Activiteiten


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 180 515 990

Tennisclub Krimpen

Kerkdreef 31A
2922 BH Krimpen aan den IJssel

KVK-nummer

40341243